Seksbios/Sauna

Bowika Krant

We-Vibe Classic Duo Vibrator

verkozen tot beste duo vibrator van het jaar.

  

Hou je van een dubbele stimulatie? Dan is de paarse We-Vibe classic duo vibrator absoluut iets voor jou. Hij heeft een mooie paarse kleur en is gemaakt van zacht en flexibel siliconen. Geniet van de variërende trillingen van de 10 vibratiestanden die deze prachtige vibrator jouw biedt. Deze zijn gemakkelijk in te stellen door middel van een drukknop. De binnenkant van de twee uiteinden hebben een geribbelde textuur voor nog meer stimulatie.

 • Waterproof – Ja
 • Weekmakervrij – Ja
 • Buigzaam – Ja
 • CE-keurmerk – Ja
 • Kleur – Paars
 • Bediening – Pushbutton
 • Vibratie – Variabele trillingen/multispeed
 • Geschikt voor – Unisex
 • Power – Oplaadkabel usb
 • Verpakking – Retailverpakking (Karton)
 • Aantal Standen – 10
 • Eindoordeel – 5
 • Travel-Ready – Ja
 • Garantie – Ja
 • Soort garantie – Good Warranty Service
 • Vibratie sterkte – Variërende trillingen

Nu bij Bowika vanwege ons 15 jarig jubileum  betaald u geen  € 139,00  maar slechts  € 119,00 voor dit unieke seksspeeltje.

Let op !!! deze actie geld alleen in onze winkel (dus niet op onze webwinkel)

 

 

 

Simplistische sekstermen als domeinnaam. Er zit nog steeds handel in.

Veilinghuis DomeinMatch.nl houdt binnenkort een erotiekveiling voor een aantal pikante domeinnamen. Het u ongetwijfeld bekende seks.nl is de headliner, die naar verwachting een bedrag van ruwweg 200.000 euro oplevert. Wie iets minder te besteden heeft kan mikken op gratissex.nl (€150.000) of kut.nl, sexdaten.nl en het wat tedere liefde.nl (€100.000). Wie zijn hand wil leggen op het onvolprezen Omasex.nl is naar verwachting een bedrag van tussen de tien en vijfentwintig duizend euro kwijt.

250 domeinnamen

Samen met de 250 domeinnamen die al in de veiling stonden, wordt de totale waarde van de domeinnamen in de veiling nu geschat op twee miljoen euro. U heeft tot 8 oktober

16:00 uur de mogelijkheid om biedingen uit te brengen op. Alle domeinnamen worden los geveild en de hoogste bieder per veiling wint de desbetreffende veiling, mits de minimale verkoopprijs wordt bereikt.

 

 

Blogger, het blogplatform van Google, krijgt binnenkort een aantal nieuwe regels, die expliciete content flink aan banden moet leggen.

Google laat weten dat alle seksuele content op Blogger vanaf 23 maart verboden is, en dat bestaande blogs die zich hier niet aan houden automatisch op privé worden gezet, zodat alleen de blogger zelf de website nog kan bezoeken. Tot nu toe worden naaktfoto’s en video’s wel gewoon nog toegestaan, en het is niet bekend waarom Google er ineens voor kiest om deze stap te nemen.

 Adult verdwijnt
Zolang deze 18+ blogs maar aangeven dat ze ‘Adult-content’ weergeven, had Blogger er geen problemen mee. Deze Adult-optie verdwijnt eind maar ook, en in een blogpost roept Google op dat alle eigenaren van deze blogs de content zelf op privé zetten of alvast verwijderen.
Niet alle naakte lichamen die op het blogplatform ontdekt worden krijgen overigens direct een ban, zolang het kunst, wetenschap of educatie als doel heeft kan het volgens Google door de beugel.

De oplossing voor alle mannen die graag hun prestaties tussen de lakens vastleggen en eventueel willen delen op Facebook. Immers, meten is weten!

In navolging van de vele fitnesstrackers die je prestaties bijhouden tijdens bijvoorbeeld het hardlopen, kun je straks ook je seksuele activiteiten inzichtelijk maken. De Britse producent van erotische speeltjes Bondara werkt momenteel aan verschillende prototypes van een fitnesstracker voor om de penis.

 Het apparaatje communiceert via bluetooth of WiFi met een app op je smartphone. Een bewegingssensor houdt nauwgezet de bewegingen bij die door de drager worden gemaakt. Zo kan bijvoorbeeld het aantal stoten per minuut worden vastgelegd. Ook is het mogelijk om na een verhitte vrijpartij af te lezen hoeveel calorieën er zijn verbruikt. Verder zitten er speelse ledlampjes op de hi-tech cockring, die oplichten wanneer je een bepaald ritme aanhoudt. Ook een trilfunctie ontbreekt niet. Uiteraard kun je net als bij andere fitnesstrackers je prestaties delen op de social media.
Je moet nog wel even geduld hebben. Bondara verwacht eind dit jaar de eerste testbare prototypes af te hebben. Het is dus nog niet duidelijk wanneer de SexFit daadwerkelijk te bestellen is. Maar als ze  verkrijgbaar zijn dan is uw Erotheek Bowika er als de kippen bij.
We houden het in de gaten.

Sexting; Young Woman Sending Nude Pictures of Herself With Phone

Ongeveer 60% van alle vrouwen sms’t of app’t weleens een naaktfoto van zichzelf en de ontvanger is niet altijd de partner.

De meeste naaktfoto’s worden verstuurd door dames in de leeftijd van 25 t/m 29 jaar. Deze cijfers komen uit een Amerikaans onderzoek van de datingsite Ashley Madison en de universiteiten van Kansas en Nebraska. Het onderzoek geeft ook aan dat de meeste mannen, geloof het of niet, het niet erg vinden om deze foto’s te ontvangen.

 De 5187 deelnemers van het onderzoek zijn allemaal actief op de datingsite. Of dit onderzoek volledig representatief is, valt dan ook te betwijfelen. Een van de onderzoekers meldt dat de opkomst van sexting vooral te maken heeft met onvrede in het huwelijk.
Verder geeft 60 procent van de mannen aan dat zij bang zijn om betrapt te worden als ze stiekem foto’s wisselen met een vrouw. Vrouwen daarentegen maken zich minder druk, 80 procent kan het niet zoveel schelen als hun sexting-sessie aan het licht komt.

Blijkbaar zijn jongeren in Nederland tussen de 12 en 18 jaar een stuk netter. Uit een Nederlands onderzoek blijkt dat 97% van deze doelgroep niet aan sexting doet.