Seksbios/Sauna

Chat regels

Regels Chatbox

We hebben op deze site ook een mooie chatbox en deze heeft helaas een paar regels nodig. Hier vind je deze regels. Ik hoop dat dit jullie genoeg informeert, maar als je nog vragen of opmerking hebt, leef je uit.

In de chatbox vind je een aantal moderators die de leiding hebben Deze mensen doen hun best om te zorgen dat de discussie in de chat goed verloopt en ze zullen dus proberen te zorgen dat iedereen zich aan de regels die je hier vindt houdt. Mocht er toch iemand zijn die besluit zich niet aan de regels te houden dan is het voor deze mensen mogelijk om je een waarschuwing te geven.

Ook zien zij erop toe op de inhoud van tekst/afbeeldingen/filmpjes niet in strijd zijn met wat geoorloofd is. Dit geld voor  alle chat kanalen en berichten.

Ga je verder dan wordt je uit de chat gezet, maar mag je meteen terug komen ( een “kick” ).
Blijf je door gaan dan zit er niets anders op en word je voor onbepaald tijd uit de chat gezet ( een “ban” ).

Nooit leuk om een “Ban” op je te krijgen…

Eventueel kan na een tijdje de ban weer weg om je nog een kans te geven. Natuurlijk zullen deze maatregelen niet zo snel genomen worden, maar, probeer maar liever niet uit hoe ver je kunt gaan.

De Regels

Bowika / Chat

De chatbox van Bowika is bedoeld voor bezoekers van Bowika en zij die naar Bowika willen. Dit betekend ook dat de chat niet bedoeld is voor het uitwisselen van ervaringen in andere clubs. Wij verzoeken om hier rekening mee te houden. Tevens is het niet toegestaan om informatie uit te wisselen d.m.v andere chat/ messenger zoals (KIK, Messenger, Whatsapp. e.d) via de site van Bowika. Bij constatering volgt eerst een kick en bij herhaling een ban.

Niet flamen

Dit houdt in dat je geen ruzie gaat lopen maken met andere mensen in de chat, zelfs niet als je het samen met iemand anders voor de lol doet.

Niet flooden

Dit wil zeggen dat je probeert de chat te overspoelen met berichten, waardoor anderen niet meer kunnen chatten. Flooding wordt vaak gedaan door steeds hetzelfde bericht te herhalen. Wees gerust, de eerste keer hebben mensen het al wel gelezen.

Niet spammen

Spammen is proberen reclame te maken dit is niet toegestaan  in onze  chatbox , www adressen/mailadressen/telefoonnummers  van concurrenten of andere Seksaanbieders plaatsen  resulteert in een onmiddellijke ban. Wij hebben onze chatbox gemaakt omdat Bowika haar klanten net iets meer wil bieden , maar wij hebben dit niet gedaan om andere aanbieders te spekken.

Luister altijd naar de operator

De moderator is de baas in het kanaal, of je het nou leuk vindt of niet. Als hij vindt dat je ergens mee moet stoppen kun je hoog of laag springen, maar stoppen zul je. Als zijn waarschuwing genegeerd wordt kun je er vanuit gaan dat hij je binnenkort kickt, en eventueel later bant.

Let op je taalgebruik

Hou er aub rekening mee dat wat jij normaal taalgebruik vindt, mogelijk niet door iedereen normaal gevonden wordt. Dingen waar zeker streng op gelet wordt zijn persoonlijk beledigende discussies, racisme en andere vormen van discriminatie, ordinaire scheldpartijen.

Afbeeldingen

Het is mogelijk om via onze chat afbeeldingen en bestanden te verzenden/tonen. Bowika zal en is op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor deze nemen.
Als beheerder van de chat zullen wij afbeeldingen die niet volgens de algemene norm acceptabel zijn bij constatering meteen verwijderen en de desbetreffende gebruiker bannen.
In de algemene chat is het niet toegestaan om bestanden / Afbeeldingen etc etc te delen.

Verder hopen wij dat iedereen zich goed vermaakt in de chatbox en dat wij zo min mogelijk mensen moeten helpen herinneren wat er nou ook al weer allemaal wel en niet toegestaan is.