Seksbioscoop/sauna :

Sauna & Bioscoop

Een heerlijk dagje ontspannen in onze seksbioscoop/sauna !, je lichaam komt tot rust en het lijf wordt geprikkeld.

Veel mensen zullen ook opgewonden raken door al het naakt dat er rondloopt. Is ‘dé seksbioscoop/sauna geen goed idee’? Het is maar een droom….en wellicht een geheel nieuw concept. Een dagje seksbioscoop/sauna  met een extra, erotische dimensie. Uiteraard voor degenen die daaraan behoefte hebben. Nee, het is niet de bedoeling dat het een ordinaire seksclub wordt. Echter, erotiek speelt wel degelijke een (grote?) rol in de seksbioscoop/sauna. Veel mannen en vrouwen raken heimelijk opgewonden van al het naakt om hen heen. Geef ze eens ongelijk! Waarom deze mensen dan niet even de mogelijkheid bieden stoom af te blazen? Is een lekkere vrijpartij immers ook geen wellness?
ja natuurlijk! Iedereen kijkt volop gedurende een dagje seksbioscoop/sauna. Het is één groot feest van zien en gezien worden. Voor veel mannen zal het een hele klus zijn om hun penis in bedwang te houden wanneer er een mooie meid voorbij komt gewandeld. Of opeens de sauna binnen stapt waar hij ligt te relaxen. Twee fantastisch fiere borsten en een kont van hier tot Tokyo. Aan dan zou die kerel geen behoefte aan seks hebben?!
Niet alleen de heren raken opgewonden. Ook de dames kijken en genieten volop. Met jaloezie wellicht naar de andere vrouwen, maar ook naar de knappe kerels. Ook zíj kijken naar mooie lichamen en raken daarvan in een bepaalde stemming. Hoewel een dagje wellness ontspannen is, heerst er in de seksbioscoop/sauna  zeker ook een (onuitgesproken) erotisch element. Elke dag wordt onze fruitschaal rijkelijk gevuld met vers fruit u mag  hier gratis van eten zoveel als u wilt en het eerste bakje koffie krijgt u ook gratis van ons. Onze seksbioscoop/sauna is ook erg geliefd bij stellen en swingers.

*Entree  voor Heren € 12,50,dit is  seksbioscoop/sauna met douche, inclusief  gratis  locker met daarin een handdoek en condoom

* LET OP !!!! Stellen en Dames alleen hebben altijd gratis intree in onze seksbioscoop/sauna.

* Het is verboden zich te begeven in de seksbioscoop/sauna voor prostitutie doeleinden.

*In onze seksbioscoop/sauna  respecteren wij iedereen en geld de regel NEE=NEE.

Nou wie weet tot ziens in onze seksbioscoop/sauna de koffie is altijd warm want we hebben een automaat.

Themadagen  daar doen wij in onze seksbioscoop niet aan omdat wij bij ons in de seksbios/sauna alle dagen al een themadag hebben.

Wel draaien wij elke dinsdag en donderdag een speciaal Bi-seks programma op onze prachtige grote schermen.

Op alle andere dagen draaien wij een hetero programma .

Op alle dagen hebben stellen en dames alleen gratis entree in onze mooie seksbioscoop/sauna.

Hier onder is een filmpje te zien van onze seksbioscoop/sauna.

 

Groetjes  Willem & Bonita